forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem ze zmianą języka :/
Autor Wiadomość
kaska1112 

Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-27, 13:13   Problem ze zmianą języka :/

Problem taki! Chciałabym zmienić początkowy niemiecki na włoski, byłam dzisiaj w budynku od języków, przede mną ludzie w kolejce zmienili język, ale mi pani z tego całego biura, czy co to jest powiedziała, że już nie można się przepisać na żaden język i że jakieś testy na niemieckim będę pisać :( Można jeszcze cos z tym zrobić?

Poszukać kogoś na zamianę, tak jak niektórzy pisali na forum, nie da rady raczej, bo nikt nie chce niemca...

Błagam, nie chcę uczyc się niemca 7 rok :/

małposzczór 

Wysłany: 2010-09-27, 14:48   

podejrzewam że duża grupa tych osob nie zmieniała języka, a jedynie grupę zaawansowania, ale prawda tez taka ze jak tam dzis taki tłok to pewnie sie pannicy juz nie chciało dziś działać bo i tak już miała wystarczający burdel typu: w jednej grupie jest 20 osob a w innej 10. Ja bym spróbował za 2-3 dni znów im dupkę przytruć, az do zwycięstwa.
A co do testu, to wg niego bedziecie podzieleni na grupy jezykowe z niemca, wiec nie strzelajcie pytań ktorych nie wiecie i nie róbcie wesołych szlaczków z odpowiedzi jak ów autor tego posta, bo później was zapiszą do intieligientów i znów bedzie sie trza przenosić :P

daria_i 

Wydział: ZF
Wysłany: 2010-09-29, 11:53   

ja też mam pytanie odnosnie jezyków ale troche inne ;p głupi sie przyznac ale troce zabłądziłam i nie zdązyłam na 1 zajecia z włoskiego. Czy może mi ktos powiedziec co mnie omineło i czy cos strsznego mi sie teraz stanie ?

Zobacz mnie na GoldenLine

ika299 

Wysłany: 2010-10-08, 14:35   

miałam iść na angielski a trafiłam przez swoją nieuwagę na niemiecki, bo zaznaczyłam języki w złej kolejności ;/ wie ktoś może do kogo się zgłosić, żeby się przepisać? ;> i czy w ogóle jest taka możliwość? :S

kaska1112 

Wysłany: 2010-10-08, 20:01   

próbuj na 4 piętrze w budynku tego całego studium języków, tam są biura kierownictwa każdego języka i tam wszystko się załatwia :)

ika299 

Wysłany: 2010-10-08, 21:06   

a gdzie mieści się ten cały budynek? ;>
i wiesz może kiedy i w jakich godzinach jest on otwarty, żeby to załatwić? ;>
albo gdzie się mogę tego dowiedzieć? ;>

jenyyy 

Wysłany: 2010-10-09, 08:27   

a jest w ogóle możliwośc zwolnienia z języka, gdy ma sie np certyfikat? tak szukam szukam jakiegoś info na stronie ue i sjo, ale nie mogę znaleźc;/ orientuje się ktoś?

kaska1112 

Wysłany: 2010-10-09, 17:33   

studium języków to budynek S, on jest poza campusem, jak wyjdziesz przez główną bramę, przechodzisz przez jezdnię na drugą stronę, i dalej (najlepiej będzie wyjaśnić) skieruj się w lewo kilkanaście kroczków, wchodzisz tam gdzie szlaban, idziesz prosto i jest taki chyba biały budynek, to jest to, w tamtą stronę cały cas się ktoś kieruje, więc trafisz lub zapytaj kogoś :)

a w jakich godzinach? hm, ja przychodziłam raczej nie w czasie dyżurów :) powinna wisieć rozpiska na drzwiach do sjo lub do konkretnego kierownictwa na 4 piętrze, często trzeba czekać aż miła pan/i skończy zajęcia :roll

Odpowiedz do tematu