Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-03-20, 15:14 prośba o opinię
Witam wszystkich.
Jestem na etapie wyboru studiów II stopnia. Licencjat robiłam w Krakowie. Ale jakoś tam zamarzył mi się teraz Wrocław. Początkowo zdecydowałam się na WSB bo mają ciekawą ofertę jeśli chodzi o studia magisterskie (chodzi mi o magisterskie ze studiami podyplomowymi).
Jednak teraz się waham i zastanawiam czy jednak się nie zdecydować na UE we Wrocławiu.
Co prawda może nie mają takiej specjalności jaką do końca chciałabym studiować ale bardzo zbliżoną.
Jestem z województwa małopolskiego więc o uczelniach Wrocławskich wiem nie wiele, dlatego Was prosiłabym o radę.
I jeszcze jedno, interesują mnie studia zaoczne i chciałam Was zapytać czy na UE zajęcia są już w piątki, czy tylko w sobotę i niedzielę.
To czy zajęcia są w piątki, czy tylko sob.-ndz. to zależy od kierunku. Przykładowo na bankowości mają zajęcia w piątki, a zarządzanie czy ekonomia już tylko sobota i niedziela. No i wiadomo, że czasami zdarzają się sytuacje kiedy trzeba być w tygodniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum