Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-02-27, 19:09
W ogóle jak patrzę na te wydziały i specjalności (przynajmniej część z nich) to wydają się być jednym i tym samym. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie... .
Wysłany: 2011-02-27, 19:12
Skoro nie przepadasz za humanami to może weź pod uwagę ZiIP na IE. To chyba jedyny kierunek na UE po którym masz przed nazwiskiem "mgr inż." To dość duży atut przy szukaniu pracy.
_________________ Studiujesz na UE? A może dopiero wybierasz się na studia? Czytaj regularnie Poradnik Studenta!
Wysłany: 2011-02-28, 23:52
Niedawno przeglądałam co WNE ma do zaoferowania. W sumie jest tam trochę takich rzeczy jak geografia, historia...
Jeszcze muszę się namyślić co do kierunku, bo z jednej strony nie chcę humanów raz jeszcze, a z drugiej mówicie, że opłaca się być analitykiem rynku
Wydział: NE
Wysłany: 2011-04-28, 23:14
Sam jestem ciekawy jak to jest z tą ekonomią. Wydaje mi się, że żeby ukończyć ten kierunek trzeba mieć raczej wiedzę matematyczną, z drugiej strony to ten "humanistyczny" wydział NE...
Co do samego 'analityka rynku' - raczej nie ma sensu już na wstępie nastawiać się na konkretną specjalność. Przez te 2 semestry jeszcze sporo może nam się w główkach zmienić, tak samo jak dzieje się w tej chwili z wyborem kierunku A 'zarządzanie finansami' czy 'rynek finansowy' na FiR na ZIF-ie też brzmią ciekawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum