forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
wydział nauk ekonomicznych
Autor Wiadomość
tralala 

Wysłany: 2008-06-10, 13:42   wydział nauk ekonomicznych

tylko an ten wydział mam szanse sie dostać bo nie zdawałam matmy ale za to historię rozszerzoną :P

clay czas napalałam sie na stosunki miedzynarodowe ale widze ze finanse i rachunkowosc to tez nie ejst taki ciezko-matematyczny kierunek (juz ktos gdzies o to pytal i przeczytalam ze ze swoja czwora dalabym rade ze statsyka czy innymi bzdetami)

w zwiazku z tym zasadnicze pytanie - ktory kierunke jets bardziej perspektywiczny? na dzien dzisijeszy wydaje mi sie ze FiR ale chciałabym zeby wyrazil swoje zdanie ktos kto ma na ten temat wieksze pojecie ode mnie:P

ustalilam juz sobie kilkuletni plan działania na studiach nawet - zweryfikujcie go, prosze :)

A ) dostaje sie na prawo i na nie ide i koniec gatki bo to niezwiazane z tematem:P
B ) studiuje finanse i rachunkowosc, jednoczesnie licencjat public relations na uniwerku
c ) wybieram stosunki gospodarcze specjalnosc gospodarka przestrzenna i robie inzyniera na UP na kierunku gospodarka przestrzenna własnie

a tak ogolnie to moim zainteresowaniom najbardziej odpowiadalaby politologia ale takie wyksztalcenie to naprawde da mi szanse tylko na prace na kasie :P

sorka ze sie tak rozpisalam.. musicie wybaczyc 8)

pico4 

Wydział: NE
Wysłany: 2008-06-10, 18:48   

tralala napisał/a:
to tez nie ejst taki ciezko-matematyczny kierunek (juz ktos gdzies o to pytal i przeczytalam ze ze swoja czwora dalabym rade ze statsyka czy innymi bzdetami)

Jestem na NE - FiR... Matematyka nie ma nic wspólnego z tym, czego się uczyłaś(uczyliśmy) w liceum. Większość osób - "matematyków", korzysta z korepretycji i ogólnie nie jest ciekawie. Co do statystyki... Bez komentarza ;)

tralala napisał/a:
ktory kierunke jets bardziej perspektywiczny?

FiR, FiR, FiR, Fir, FiR, FiR i jeszcze raz FiR.

johnowa 

Wydział: NE
Wysłany: 2008-08-24, 22:10   

osobiście właśnie skończyłam Politologię (licencjat)i nawet na kasie mnie nie chcą;p muszę więc myśleć bardziej perspektywicznie i wybieram się na mgr na ekonomię. Politologia super no ale.... tylko jako hobby

Odpowiedz do tematu