Wysłany: 2008-06-10, 13:42 wydział nauk ekonomicznych
tylko an ten wydział mam szanse sie dostać bo nie zdawałam matmy ale za to historię rozszerzoną
clay czas napalałam sie na stosunki miedzynarodowe ale widze ze finanse i rachunkowosc to tez nie ejst taki ciezko-matematyczny kierunek (juz ktos gdzies o to pytal i przeczytalam ze ze swoja czwora dalabym rade ze statsyka czy innymi bzdetami)
w zwiazku z tym zasadnicze pytanie - ktory kierunke jets bardziej perspektywiczny? na dzien dzisijeszy wydaje mi sie ze FiR ale chciałabym zeby wyrazil swoje zdanie ktos kto ma na ten temat wieksze pojecie ode mnie:P
ustalilam juz sobie kilkuletni plan działania na studiach nawet - zweryfikujcie go, prosze
A ) dostaje sie na prawo i na nie ide i koniec gatki bo to niezwiazane z tematem:P
B ) studiuje finanse i rachunkowosc, jednoczesnie licencjat public relations na uniwerku
c ) wybieram stosunki gospodarcze specjalnosc gospodarka przestrzenna i robie inzyniera na UP na kierunku gospodarka przestrzenna własnie
a tak ogolnie to moim zainteresowaniom najbardziej odpowiadalaby politologia ale takie wyksztalcenie to naprawde da mi szanse tylko na prace na kasie
to tez nie ejst taki ciezko-matematyczny kierunek (juz ktos gdzies o to pytal i przeczytalam ze ze swoja czwora dalabym rade ze statsyka czy innymi bzdetami)
Jestem na NE - FiR... Matematyka nie ma nic wspólnego z tym, czego się uczyłaś(uczyliśmy) w liceum. Większość osób - "matematyków", korzysta z korepretycji i ogólnie nie jest ciekawie. Co do statystyki... Bez komentarza
Wydział: NE
Wysłany: 2008-08-24, 22:10
osobiście właśnie skończyłam Politologię (licencjat)i nawet na kasie mnie nie chcą;p muszę więc myśleć bardziej perspektywicznie i wybieram się na mgr na ekonomię. Politologia super no ale.... tylko jako hobby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum