Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-12-27, 13:09
warto, bo duma z otrzymania dyplomu jest ogromna:D a później to aż nie można uwierzyć, że się skończyło studia i że to już koniec. studiowanie jest bezcenne!
_________________ Prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn, którą można posiąść tylko biorąc korepetycje.
a ja mam pytanko. studiuje zarzadzanie na pwr, a wiadomo po zarzadzaniu nic sie nie ma. chce zrobic specjalnosc zarzadzanie jakoscia, ale chcialabym miec inzyniera, tak wiec, pytam sie ja co by bylo najlatwiej bo na polibudzie nie chce robic zipu, bo bym musiala robic analize itd. jeszcze raz, a mam po prostu matme. Chce to zalatwic jak najprosciej, dlatego pytanie: czy Magiera przepisuje matme z innych uczelni?
Prof. Magiera każe przynieść program przedmiotu i jeśli się pokrywa to bez problemu przepisuje. Np. koledze pokrywała się tylko algebra, więc z tego semestru mu przepisał ocenę, a na analizę musiał już chodzić normalnie
Wysłany: 2012-01-23, 17:00
cześć, mam pytanie jak jest na II stopniu zarządzania i inżynierii produkcji? jaki jest poziom? czy z prowadzącymi można się dogadać np. z wyborem grupy do której chcemy chodzić? czy musimy chodzić do grupy do ktorej nas przyporzadkuja odgornie? czy posiada ktoś plan z semestru 8, bo na stronie są tylko aktualne:( chcialbym studiować od tego semestru na ZiP, ale jednocześnie pracuję, więc nie wiem czy pogodze plan? z góry dzięki za jakaś pomoc:)
Wysłany: 2012-02-20, 12:43 Zarządzanie i inżynieria produkcji
Witam,
Mnie również interesuje II st na kierunku "Zarządzanie i inżynieria produkcji" Chciałbym się dowiedzieć czy na tym magisterce jest dużo przedmiotów ścisłych? Matma, Fiza, Chemia, Jak jest z wykładowcami? Czy są to kosy czy ludzie "ugodowi"
Czy jest możliwość zdobycia pomocy naukowych?
Czy dobrze działa elerning ?
I ogólnie jak jest na magisterce na UE na tym wydziale
Z góry bardzo dziękuję za odp
Wysłany: 2012-03-13, 22:27
Witam.
Jestem zainteresowany wyborem ZIP-u jako kierunku moich studiów. Początkowo podchodziłem do niego dość sceptycznie, ale zachęciły mnie Wasze przychylne opinie. Zwracam się z pytaniem do absolwentów o ich sytuację związaną z pracą. Czy łatwo było ją znaleźć i czy jest opłacalna?
Oczywiście, jeśli ktoś z Was jeszcze nie ukończył studiów, ale ma informacje dotyczące znajomych lub po prostu zna sytuację absolwentów ZIP-u na rynku pracy, to bardzo proszę o podzielenie się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum