Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-08-27, 23:09 zarządzanie w biznesie
W tym roku będę kandydować na UE i chciałabym dowiedzieć się czegoś o kierunku na ZiFie zarządzanie w biznesie. Przeglądnęłam forum, ale nigdzie nie znalazłam żadnych informacji. Warto tam iść? Poziom matematyki jest wysoki? Minusy? Plusy? Jak oceniacie?
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2011-08-28, 21:18
po 1. Zarz w biznesie to jest specjalnosc i sie ja wybiera po 3 semestrze
2. matma jest tylko na 1 semestrze, calki to ost. temat jak ise tam robi, egz. nie jest trudny, u niektorych prow, sa trudniejsze zaliczenia
isc warto, ale czy konczyc to warto to nie wiem, jesli jestes pracowity, ambitny i masz jakis pomysl na siebie to moze byc dla ciebie, ale jak liczysz ze teraz nie wiesz do konca co chcesz robic to ta specj. ci raczej tego problemu nie rozwiąze. poza tym Kierunek Zarządzanie specjalność Zarządzanie w biznesie ... nie brzmi i wygląda to dziwnie dla ciebie ?
plusy i minusy to trudno powiedziec, moznaby napisac ze dowiesz sie ciekawych paru rzeczy tam, ale na innych spec. tez tak jest, a jako minus moznaby powiedziec ze bedzie pare bzudrnych przedmiotow i na innych spec. tez tak jest
Wysłany: 2011-08-29, 13:52
Dziękuję za wypowiedź
mexion napisał/a:
jak liczysz ze teraz nie wiesz do konca co chcesz robic to ta specj. ci raczej tego problemu nie rozwiąze.
ehh, a jaka rozwiąże? nie mam kompletnie pomysłu... myślałam też o finansach i rachunkowości, ale nie wiem teraz co lepsze... czy finanse czy zarządzanie?
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2011-08-29, 15:23
teor. po fir jest wezsza specjalizacja, a zarz to ejst mega rozpasłe
na firze jest wiecej roboty w trakcie roku, zarzadzanie troche luzniejsze, przejzyj wszystkie specjalnosci i moze cos ci przypadnie do gustu
Wysłany: 2011-09-04, 15:18
hmmm jeszcze raz przeglądnęłam kierunki i specjalności... zainteresowały mnie Rachunkowość i auditing na FiRze i Zarządzanie finansami na ZiFie. Pytanie, jakie są plusy i minusy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum